کشف احتمالی ماده شیمیایی شکل دهنده حیات در ابرهای گازی
ارسال شده توسط رضا در 91/10/25:: 8:8 صبحاخترشناسان نشانههای احتمالی از ماده شیمیایی سازنده بلوکهای حیات را در نزدیک منطقه شکلگیری ستارگان در فاصله یک هزار سال نوری کشف کردند.
برخی اخترشناسان معتقدند که ترکیبات حیات در ابرهای بین ستاره ای سرد، غبار آلود، گازی شکل و مملو از پلاسما شکل می گیرند.
«آنتونی رمیجان» سرپرست تیم تحقیقاتی و از اخترشناسان رصدخانه ملی نجوم رادیویی و سرپرست تیم تأکید می کند: ستارههای دنباله دار، سیارکها و شهاب سنگها در این ابرهای بین ستارهای شکل گرفته و محصول همین مواد شیمیایی هستند که با بمباران سیارات مختلف، این مواد شیمیایی را به زمین و دیگر سیارات منتقل می کنند.
محققان برای شکار این مولکول ها، منطقه شکل گیری ستارگان در کهکشان راه شیری موسوم به L1157-B1 با استفاده از «آرایه ترکیبی برای پژوهش در نجوم موج میلیمتری» (CARA) را اسکن کردند.
نشانه های بسیار ضعیفی از «هیدروکسیل آمین» درون جت ابر گازی منطقه L1157-B1 بدست آمده است که به بررسی های دقیق و شناسایی نشانه های بیشتر نیاز دارد.
وجود نشانه ای از مولکول «هیدروکسیل آمین» که از اتم های نیتروژن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده است، در صورت تأیید نهایی می تواند به معنای کشف یک ماده شیمیایی بالقوه برای شکل دهی حیات فرازمینی و نقش محوری این ماده در منشأ حیات بر روی زمین در 3.6 میلیارد سال قبل باشد.
«استفانی میلام» از محققان اخترشیمی در مرکز پرواز فضایی گودارد ناسا تأکید می کند: امیدهای زیادی برای تأیید مولکول و شیمی پری بیوتیک در این منطقه خاص وجود دارد.
نتایج این یافته جدید نهم ژانویه (20 دی) در دویست و بیست و یکمین نشست انجمن نجوم آمریکا (AAS) ارائه شده است.